perjantai 4. huhtikuuta 2014

Päivän lounaita

Sain tänään ihanaa mysliä lounaaksi. Oon himoinnut sitä sieltä ylähyllyltä pari päivää ja tänään pomo sitten sanoi, että syö tuota, jogurttia ja croissant. Ja minähän söin.


Siinä pienen takahuoneen pöydällä mutustelin onnellisesti noita. Tänään en ottanut kaakaota, koska ei se olisi sopinut tuollaisen aamupalatyyppisen lounaan kanssa. Ainakaan minulle, ainakaan tänään.

Eilen söin taas salaattia, samanlaista kuin aiempi katkiscaesar, mutta lämminsavulohella.


Tuo kaakao tuossa vieressä oli ihanaa. Tein minttukaakaon kermavaahdolla, vähän pienempään mukiin tällä kertaa. Siinä oli siis pari rkl suklaakastiketta, loraus minttusuklaa-aromia ja höyrytettyä maitoa. Päälle ihanasti kermavaahtoa, paljon kermavaahtoa.

Huomenna ei pääse nauttimaan ihanista Picnicin lounaista, mutta onhan se toisaalta kiva olla vapaalla koko viikonloppu. Tekee silti vähän mieli tuota lohta vieläkin. :( Ja mysliä. Ja vähän kaikkea.


Äsken tuli pöpönen kaupasta ja vaikka tilasin Ginger Alen, sain tuollaisen Samba -lonkeron. Höpsö ei löytänyt sitä pientä tölkkiä, jonka halusin, niin se ajatteli sitten että alkoholi muka kelpaa. Onhan tuo tölkki söpö ja niin on tuo pöpökin, :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti