keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Chili in my eyes

En ole töiden takia päässyt itse nyt pariin kertaan Hurstille, mutta pöpönen on siellä ollut meidän molempien puolesta. Tänään se kuitenkin meni vähän myöhässä sinne, eli saatiin vain muutamia juttuja, mutta kyllä näistä ruokia saa taas hetkeksi. Opintotuetkin tuli viimeviikolla ja siitä on vielä hitunen jäljellä, joten kävin Vii Voanissa ostelemassa parit jutut varastoon ja perjantaisia tupareita varten.


Siinäpä tän päivän Hurstiruoat ja tuollainen anti age -käsivoide. Koska mun kädet on niin vanhat. :)


Ostokset Vii Voanista. Vihdoinkin siellä oli tuota aitoa vaniljaekstraktia, eikä vain sitä ihmeellistä kemikaalimömmöä. Perjantaina on siis äiti ja sen mies tulossa tupareihin tänne ja ajattelin tehdä katkarapu tom yum -keittoa, johon tarvitsin paria tahnaa. Kokeilin tänään liemen maustamista ja ah, se oli hyvää. Onneksi käytin vähän rahaa noihin, kyllä se rahansa arvoista tavaraa on.

Tuo Ginger Beer on ihanaa. Maistuu vähän Ginger Alelta, mutta inkiväärisempi ja voimakkaampi.

Vähän laimea kuva luvassa, mutta kokeilinkin tosiaan vain tuota lientä tänään tehdä, tähän annokseen vielä luvassa riisinuudeleita, kevätsipulia, katkarapuja, limenkuorta ja ehkä pak choita.


En malta odottaa perjantaita, että pääsen tekemään näistä viimeisen version ja kauniin annoksen. :)

Sattui pieni välikohtaus, koska en pessyt käsiä chilin leikkaamisen jälkeen ja sitten oikein intohimoisesti hieroin molempia silmiä. Vietin pari minuuttia sokean elämää, koska jumalauta auts. Huusin kurkku suorana tossa altaan luona ja tungin saippuaa silmään, koska sekin tuntui paremmalta kuin chili. Vieläkin polttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti