maanantai 14. huhtikuuta 2014

Näytön aika

Ei kummempaa kokkailua ole tapahtunut lähipäivinä, tänään tein taas niitä suklaa-kahvicupcakeseja, mutta maustoin buttercreamia vähän rommilla.


Hiukan tumma kuva, koska pimeys, mutta meh. Sellaisia niistä kuitenkin taas tuli ja jälleen kerran onnistuin tekemään buttercreamista jotenkin ihanan sileää ja hyvää. Kannattaa tosiaankin käyttää aikaa siihen voin vatkaamiseen. :)

Pöpön äiti kävi tuomassa meille vähän ruokatarpeita, joista sitten on jo keretty vähän laitellakin ruokaa. Siinä oli mm. lihapullia, perunaa, sipulia, leipää, soijaa, paria maustetta, maapähkinävoita ymsyms. Kassillinen kaikkea kivaa ja tarpeellista, jotta voidaan vähän paremmin taas safkailla. Kiitos hänelle, vaikkei hän tätä varmasti koskaan luekaan.


Siinä osa jutuista, osan kerkesin jo kuvaa ennen heivata pakkaseen,ettei ne sula, kun olivat jo valmiiksi pakasteita. Noista olen kerennyt tehdä sellaista Shepherd's pie -tyyppistä mössöä, joka oli nyt kuuitenkin senverta ruma ja simppeli, etten sen "reseptiä" ala jakamaan. :D Periaatteessa vaan keittelin sipuleista, tomaateista ja muista vihanneksista ja lihapullista kastikkeen alle ja tein valkosipuli-persiljaperunamuusia päälle ja paistoin uunissa hetken. On se kerennyt jo melkein loppua onneksi, ettei pilaannu tuolla jääkaapissa. :)

Tosiaan Picnic-jaksoa on kerennyt mennä jo pari viikkoa ja keskivaiheilla ollaan. Näyttöä teen tänään ja huomenna, eli siis normaallilla kielellä teen ihan normijuttuja ja pomo vaan katsoo, että osaan ne. Ylihuomenna sitten ope tulee Perhosta ja pidetään arviointikeskustelu ja sitten onkin pian jo koko jakso ohi.

Toivon niin kovasti, että saisin niistä keskeisistä kriteereistä K3, että voisin saada koko kurssista K3, mutta saapa nyt nähdä... Tuotetuntemus ainakaan ei vielä ole tarpeeksi hyvää. Pitänee lukea paljon Picnicin nettisivuja, että oppisi edes jotain.

Nyt jatkuu Potterin katsominen ja mussuttaminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti