perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ristorante Italo

Käytiin tänään sukulaisten kanssa Italossa syömässä. Saatiin ilmaiset safkat, siksi oli varaa. :) Oli kyllä ihan yllättävän hyvä noin ketjuravintolaksi, mutta ne annoskoot oli ihan järjettömiä. Myös maustaminen oli vähän epätasaista, eli välillä oli ihan älyttömästi ja välillä ei yhtään. Esimerkiksi jättikatkarapuannoksesta löytyi niin paljon isoja valkosipulinpaloja, että siihen oli varmaankin laitettu melkein kokonainen valkosipuli.

Alkupalaksi puolitettiin pöpösen kanssa antipastilajitelma. Kuvan tajusin ottaa jokaisella kerralla vasta sitten, kun syöminen oli juuri aloitettu, eli kuvat on vähän sen mukaisia.


Lautaselta löytyi ainakin tuota ihanaa pehmeää ja ilmavaa, mutta rapeakuorista leipää, viikunoita, prosciuttoa, pecorinoa, paprikoita, erilaisia vihreitä lehtiä, esim. rucolaa sitruunaöljyssä, oliiveja, maa-artisokkaa ja salamia.


Pääruoaksi otin itse Pizza quattron, jossa oli chiliä, rucolaa, porsasta ja mozzarellaa. Tuli vähän höpsö olo, kun täällä aiemmin puhuin siitä kasvissyönnistä ja kuitenkin valitsin sitten tuollaisen annoksen, mutta eipä tuolla hirveästi mitään kasvisruokavaihtoehtoja ollutkaan. Ihan hyvä pizza, mutta varmaan olisi ollut parempi ilman tuota toista possua.


Mun vieressä syötiin sitten tällainen kunnon kokolihapihvi, Rump steak. Maistoin siitä hieman ja olihan sekin ihan hyvää, mutta liha oli jäänyt ehkä minun makuuni aika sitkeäksi.


Jälkkäriäkin tilasin, vaikka olin jo ihan räjähdyksissä, mutta lähiaikoina olen himoinnut niin paljon pistaasijäätelöä, että olihan se pakko ottaa, kun kerrankin sitä jostain sai. Itse olisin tähän jäätelöön kaivannut enemmän pistaasin makua ja ehkä jopa pistaasimurskaa, joka olisi tuonut suutuntumaa. Ja koska olen vannoutunut suolattujen pistaasien fani, olisin halunnut annoksen olevan enemmän suolainen, juurikin ehkä siinä pähkinämurskan muodossa.

Kokonaisuudessa oli ihan mukava kokemus, jos ei yritä vaatia täydellisyyttä ruokailupaikalta ja annoksilta. Ruokalistasta tulee kyllä miinusta, koska se oli erittäin sekava ja laaja, esim. kauden menu oli ihmeellisenä pienenä lituskana keskellä kansiota.

Sain kuitenkin nähdä sukulaisia, tain in-lawseja ainakin ja kuuntelemaan grandmother-in-lawin juttuja 40-vuotisesta tarjoilu-urasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti