keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Byebye 13PTC

Nyt on jäähyväisruokailut Perhossa syöty. Järkättiin siis luokan yhteinen viimeinen illallinen ja kutsuttiin myös opettajat mukaan. Vaihtoehtoina ruokalistalta oli Perhon luomuhampurilainen ja Chateaubriand. Jälkiruoista oli päivän jäätelö, joka oli tänään minttu ja Perhon suklaa-banaanikakku. Itse otin hampurilaisen enimmäkseen budjettisyistä, mutta kyllä se aina hyvää on. :)


Hampparin lisukkeena on myös ranskalaiset erillisessä kupissa. Ruokajuomana toimi vesi ja Lemon Squash -drinkki. Aperitiivina join lasillisen Perhon 75 -vuotisjuhlakuoharia, suomalaista Hermannin Hengiä. Suosittelen maistamaan, se on kyllä erittäin hyvää kuohuviiniä. Puolikuiva, herukkainen ja hieman sitruksinen maku.


Toisena vaihtoehtona oli siis tämä Chateaubriand.


Jälkkäreistä ei valitettavasti ole kuvaa. Itse otin jäätelön, joka oli tosin jo kerennyt sulaa melko paljon lautasella ennenkuin se pääsi pöytään asti. Meidän tarjoilijat oli varmaan ihan paniikissa, kun ne oli siellä kolmatta päivää vasta ja heti näin iso seurue päällekkäinpuhuvia nuoria, jotka kyselee ja höpöttelee mitä sattuu. Oli kuitenkin kivaa ja ihan hyvinhän nekin pärjäsi. :)

Hurstilta saatiin aamulla taas parit kassilliset ruokaa ja shampoopullot. Ei ole vielä tullut erityisemmin niistä tehtyä mitään, kun koko päivän oli liikkeellä ja illalla syömässä, mutta eiköhän jotain tässä joskus synny taas. Kananmunia saatiin niin paljon, että varmaan pakko leipoa jotain piakkoin, ettei mene pilalle.


Muikkuja, suklaata, jogurttia, munia, banaania, aurinkopuuroa, salaattia, leipää ja shampoota. Jos ei olisi näin myöhä, leipoisin taas varmaan muffineja tai jotain, mutta väsymys on aika kova. Voisihan sitä tietysti jotain muutakin välillä tehdä. Miettii sitä nyt sitten ja katsoo, mitä syntyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti