sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

It's weekend!

Viikonloppureissulta palailtu pömpöttävällä vatsalla. Perheen juomameiningit on aika mahteja. :)

Perjantai-ilta meni filosofoidessa ihmisten kanssa lievässä humalatilassa ja sama jatkui lauantai-illallakin ainakin hetken aikaa. Lauantaina tein meille boolia, jota kehuttiin kovin, vaikka itse olisin voinut siihen vielä lisää kirpakkuutta haluta mukaan.

Sour Apple -booli


1plo De Kuyper Sour Apple -likööriä
1plo Spriteä
2-4 sitruunan mehu

Kaada koko likööripullo boolikulhoon ja lisää Spriteä oman maun mukaan n. 3/4 plo tai kokonaan. Sprite kannattaa valuttaa kulhon reunaa pitkin, että hiilihapot säästyvät. Purista sitten sitruunojen mehu booliin ja sekoita hellästi. Sitruunan määrä riippuu sekä siitä, kuinka kirpeää haluat boolin olevan, että sitruunojen happamuudesta, eli maistelemalla hyvä tulee.

Jos hedelmäliha boolin pinnalla häiritsee, sen voi tietysti kaapia esim. lusikalla pois. :)

Päivemmällä tehtiin siskon kanssa tällainen hieno ja mahtava pöytäkoriste.


Tungettiin tyhjään likööripulloon pari karkkia pohjalle, vettä ja muistaakseni SodaStreamin Lemon Energy -litkua. Laitettiin korkin tilalle kynttilä, eli siitä tuli sitten loppujenlopuksi kynttilänjalka.

Sunnuntaina ennen lähtöä kotiinpäin tekaisin nopeasti taas jonkinmoisen nuudelimössön, eli yakisobaa, pekonia ja paistettuja vihanneksia.


Yakisoba on parhaita ruokia ikinä. Ihastuin siihen älyttömästi pienenä, kun ensimmäistä kertaa maistoin. Harmi, että se on niin kovin kallista täällä Suomessa, eikä ole nyt Japanissakaan tullut käytyä. :( Toivottavasti pian taas sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti