sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vartaita, kakkuja ja roadtrippiä

Melkein viikkoon en ole nyt saanut kirjoitettua, kamalat vieroitusoireet ja huono omatunto. Rikoin koneenkin tässä välissä, eikä puhelimella oikein onnistu päivittely, enkä edes ole kovin mielenkiintoisia asioita tehnyt, paitsi koulussa muutamia juttuja.

Kuorrutin kakun esimerkiksi kauniisti.


Hieman kyllä meni osa viivoista epäsuorasti, koska sinne pussiin oli jäänyt vähän ilmaa.

Haettiin myös Pelastusarmeijalta siis ruokaa nyt tuossa perjantaina. Sieltä saa hakea vain 2-3kk välein, mutta kyllä sieltä sitten aika paljon ruokaa saikin.


Osa lihoista laitettiin tulevaisuuden varalle pakkaseen, että sitten ei kuolla tässä välissä nälkään. Kyllä tää talous nyt alkaa myös helpottaa varmasti, koska perintätoimiston maksut on kohta maksettu,

Hurstilta tuli paljon sieniä! Ja taas lihapullia.


Nyt onkin sitten pakkanen ja jääkaappi jo vähän liiankin täynnä. Äitiltä sain vielä leipää nyt kun siellä kävin vierailemassa.

Tänään tehtiin ruoaksi simppelisti vartaita, kun koko viikonloppu omistettiin grillaamiselle.





















Siinä siis ennen ja jälkeen grillauksen. Perjantaina grillattiin kanoja ja lauantaina makkaroita. Vartaissa on tatteja, rehuja ja kanaa. Tein alkupalaksi mutakakun, joka onnistui ihan älyttömän hyvin.

Äidin mies opetti viikonlopun aikana teroittamaan vähän veitsiä ja sain teroituskiven ja miekkaöljyä kotiin, että voin ylläpitää veitsien kuntoa. Oon kyllä niin iloinen tästä, ihan mahtavaa. Nyt voin pitää edes suht terävänä myös kotona olevat veitset, kun uskallan niihin jo vähän koskeakin. :)

Huomenna on kyllä pakko kokkailla taasen jotain, että saa poistettua huonoa omaatuntoa tästä päivitystauosta! Parin viikon päästä on myös tulossa reissua, jonka aikana ei varmaan saa päiviteltyä, kun viikon on matkailuautolla kiertämässä. Sitä reissua kyllä odotan ja sieltä aion paljon kuvia ottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti