maanantai 7. heinäkuuta 2014

Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat


2 paprikaa
4dl keitettyä täysjyväriisiä
puolikas kesäkurpitsa
4 valkosipulinkynttä
50g herkkusieniä
suolaa
valkopippuria
cayennepippuria
paprikajauhetta
Pecorino -juustoa päälle

Puolita ja siisti paprikat, eli kaikki siemenet ja vihreä kanta pois. Keitä riisi ja pilko muut ainekset pieniksi suikaleiksi. Kuullota sieniä pannulla, lisää kesäkurpitsat ja valkosipulit. Kaada vihannesmix riisin sekaan ja mausta.

Täytä paprikat niin täyteen kuin saat ja kuorruta juustolla. Kääri paprika folioon siten, että vain juusto jää ilman suojaa. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20min.

-

Kohta pääsen testailemaan miten soijarouhe käyttäytyy ruoassa! Toivottavasti tulee syötävää, niin ei tarvitse heittää hukkaan. Tästä myöhemmin lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti